3 Ocak 2011 Pazartesi

Türkiye Şampiyonu olan Atatürk Üniversitesi Curling takımı Rektör Koçak’ı ziyaret etti


1.Üniversiteler Kış Oyunları’nda Bayanlarda Türkiye Şampiyonluğunu elde eden Atatürk Üniversitesi Curling Bayan Takımı ile yine Türkiye ikincisi olan Erkek Curling Takımı oyuncuları, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Suphi Özçomak ile Curling antrenörü Yrd. Doç. Dr.. Süleyman Erim Erhan’da bulundu.

Koçak, Bayanlar Curling takımı oyuncuları Ayşe Gözütok, Özlem Polat, Öznür Polat, Elif Kızılkaya, Şeyda Zengin ile Erkek Curling takımı oyuncuları Oğuz Zengin, Haluk Adanır, Oğuzhan Dikmen, Şinası Tuğrul Şahiner’i ve Yusuf Ziya Bayraktutan’ı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Koçak, 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları için Erzurum’a yapılan tesislerin şehir ve üniversite için büyük bir avantaj oluşturduğuna dikkat çekti. Rektör Koçak, “Elde ettiğiniz başarıdan dolayı sevindik. Hepinizi tebrik ediyorum. Şundan da eminim: Bu tesisler sayesinde kış sporlarında üniversitemiz takımları çok daha büyük başarılara imza atacak,” diye konuştu.

Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. M. Suphi Özçomak ise, Atatürk Üniversitesi’nde spor etkinliklerinin bundan sonra daha kurumsal bir yapı içerisinde yürütüleceğini, sadece Curling ve Buz Hokeyi gibi dallarda değil, diğer spor dallarında da adından söz ettireceklerini söyledi.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Rektör Koçak, öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.

BASIN DANIŞMANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder