3 Ocak 2011 Pazartesi

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın yeni yıl mesajı



Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, yayınladığı mesajda, Atatürk Üniversitesi mensuplarına, Erzurum halkına yeni yılda başarı ve huzur dolu günler diledi.
“2009-2010 Eğitim Öğretim yılında Atatürk Üniversitesi bilimsel ve kültürel faaliyetler bakımından yoğun bir çalışma dönemi geçirdi,” diyen Rektör Koçak, şunları söyledi:
“Atatürk Üniversitesi’ni bulunduğu noktadan çok daha ileri noktalara taşımak için çaba sarf ediyoruz. 2011’de de bu çabalarımız artarak devam edecektir. Kış Oyunları şehrimiz için olduğu kadar üniversitemiz için de büyük bir imkân sunmaktadır. Üniversitemiz ve Erzurum, planlı, projeli faaliyetlerle 2011 yatırımlarıyla yakaladığı sinerjiyi kalkınması ve refahı için kullanmayı ve sürekli hale getirmeyi başarmalıdır.”
Atatürk Üniversitesi’nin kentiyle kucaklaşmış bir dünya üniversitesi olduğunu hatırlatan Rektör Koçak, açıklamasını şöyle tamamladı: “Değerli Atatürk Üniversitesi mensupları; 2011 yılında sizlerin özverili çabaları ve desteğiyle çok daha başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum. Akademik ve idari personelimizi, öğrencilerimizi, değerli çalışmaları ve başarılarından dolayı kutluyor, sağlıklı, mutlu yeni bir yıl geçirmelerini diliyorum.”
BASIN DANIŞMANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder