24 Ocak 2011 Pazartesi

Narman Meslek Yüksekokulu Narmanlı genç girişimcileri eğitecek

2010 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu tarafından Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı(KUDAKA)’na sunulan, “Genç Girişimciler Narman Örneği” konulu teknik destek başvurusu, kabul edildi.
Narman Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Metin Turan, projenin Ocak ayının 25’inde KUDAKA ile imzalanacak sözleşmenin ardından Narman ilçesinde uygulamaya konulacağını söyledi.
Turan, proje kapsamında, MYO son sınıf öğrencileriyle birlikte İŞKUR’a kayıtlı mesleki eğitim almış Narmanlı 60 genç girişimcinin eğitileceğini bildirdi.
Katılımcıların eğitim aldıkları alanlardaki bilgi ve becerilerini daha da arttırmak ve bu yöndeki mesleki eğitimlerini sahada kullanma ve muhtemel problemleri çözebilme yeteneklerini geliştirmeyi amaçladıklarını ifada eden Turan, proje kapsamında, istihdama yönelik çalışma alanlarıyla ilgili eğitim verileceğini de belirtti.
Turan, şunları kaydetti: “Kurs sonunda, katılımcıların, girişimcilik alanındaki kişisel gelişimlerini ve özgüvenlerini artırmış olacağız. Alacakları sertifika ile KOSGEP tarafından sağlanan hibe programlarından da faydalanabilecekler.”
BASIN DANIŞMANLIĞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder