29 Haziran 2011 Çarşamba

Atatürk Üniversitesi öğrencisi Google Genç Ajanslar akademisinde

Atatürk Üniversitesi öğrencisi Ahmet Eren Turan, Google Genç Ajanslar yarışmasında başarılı oldu ve Google tarafından Bodrum’da düzenlenecek olan Google Genç Ajanslar Akademisine katılmaya hak kazandı.

Google Genç Ajanslar Akademisi yarışması ile Türkiye`de üniversite öğrencilerinin dijital pazarlama ile tanıştırılması amaçlanıyor. Google yetkilileri, yarışma amacını, gençlerin internet çağında aktif rol oynamasını sağlamak, onları büyümekte olan internet reklamcılığı sektöründe girişimciliğe teşvik etmek ve başarılı olmaları için gerekli becerileri kazandırmak olarak ifade ediyorlar.

Bu seneki Google Genç Ajanslar Akademisi yarışması Türkiye`nin sekiz üniversitesinde yapıldı. Akademi, seçilen üniversitelerde ücretsiz Google AdWords eğitimi verdi ve Google Genç Ajanslar Yarışmasını gerçekleştirdi.

Bodrum’daki eğitime katılacak başarılı öğrenciler, burada internet reklamcılığı konusunda bilgi alacaklar ve kazandıkları becerileri sergileme fırsatı kazanacaklar. Bu kapsamda öğrenciler seçecekleri yerel işletmeleri internet reklamcılığı ile tanıştıracak ve onların işletmelerini pazarlamalarına yardımcı olacak.

Ahmet Eren Turan, Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde Atatürk Üniversitesi resmi internet sitesini yapan ve geliştiren ekip içinde de yer alıyor.

HABER MERKEZİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder