21 Mart 2012 Çarşamba

Narman MYO’nda, ‘Proje hazırlama ve proje yönetme eğitimi’...



Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu’nda Avrupa Birliği fonlarının kullanımıyla ilgili öğrencilere ‘Proje hazırlama ve proje yönetme eğitimi’ verildi.
NMYO’nda gerçekleştirilen eğitim programının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Pof. Dr. Metin Turan, Narman Meslek Yüksek Okulunda öğrenim gören öğrencilerin Avrupa Birliği’nin Gençlik Değişimleri ve Gençlik Girişimleri kapsamında sunduğu imkanlardan haberdar olmaları, bilgi birikimlerini ulusal düzeylerde olduğu kadar, uluslar arası düzeyde de paylaşarak kişisel donanımlarını ve tecrübelerini geliştirmelerinde tür programların önemli katkısı olduğunu belirtti.
Turan, Avrupa’daki farklı öğrenci grupları ile sosyal ve kültürel ağırlıklı bu tür faaliyetlerin bölgemizin ve ülkemizin tanınması yanında genç girişimcilik ruhu ve buna bağlı olarak Avrupa birliğinin bilimsel ve yatırım projelerinden yararlanma refleksleri açısından önemli katkılar sağlayacağını, belirtti.
Konuşmacı olarak Katılan Uğur Hasdemir ise, Gençlik Değişimleri ve Gençlik Girişimleri konularında proje hazırlama ve proje yönetim süreciyle ilgili eğitim verdi ve Mayıs 2012 çağrısı için Narman MYO yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte iki ayrı programın proje çalışmasını başlattı.
HABER MERKEZİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder